Чалга певец върти любов с дубайски шейх, глези го като "принцеса" СНИМКИ

Чалга певец върти любов с дубайски шейх, глези го като "принцеса" СНИМКИ

Чалга певец Живко Добрев, който така и не успя да пробие на фолк небосклона, сбъдна мечтата си и се уреди с лъскав живот.

Пловдивчанинът години наред се мъчи да направи хит в родината си, но така и не успя да стане разпознаваем за повече от 300-400 човека. Преди няколко години изпълнителят се отказа от „кариерата си” и замина да живее в Дубай. 

„Уикенд” научи, че Живко е станал „булка” на дубайски шейх, който се отплаща на таланта повече от добре за ласките му. Добрев върти гей-любов с богат местен арабин, с когото се запознал преди години чрез интернет сайт за запознанства между мъже.

„Живко удари джакпота. Много съграждани и колеги му завиждат, най-вече Крум, ама никой не можа да се уреди като него. Арабинът го гледа като писано яйце”, коментират запознати.

39-годишният нашенец се запознава с дубаеца в мрежата, като двмата имат сериозна връзка сериозна връзка и са заедно вече няколко години, въпреки законите в Емирството, където са забранени гей връзките.

Живко не може да се нахвали с 5-звездния си начин на живот и скъпите подаръци от арабина. Нашенецът бездейства по цял ден и изцяло е на издръжката на мюсюлманина, който му осигурява редовен шопинг за десетки хиляди из дубайските молове, вечери в скъпи ресторанти, фризьори, масажи от Дубай до Малдивите, екскурзии по цял свят в първа и бизнес класа на местните авиолинии, които държат един от най-високия стандарт. Шушука се, че всичко това той получавал в замяна да бъде робиня в леглото, но това в никакъв случай не било против желанията му.

В момента Живко е в Лондон и рядко се сеща за родния Пловдив. Въпреки че избягва да показва кадри от дома си, е известно, че живее в мезонет, а цената на подобно жилище ще изправи косите и на родните богаташи.

Живко Добрев често лети до Мароко и Франция, като отсяда само в най-луксозните хотели, в които една нощувка се равнява на заплатата на средностатистически българин за цяла година. Младокът лети в бизнес класи или с частен самолет. Трансферът между европейските столици с частен самолет струва между 40 и 100 хиляди евро. Когато си е в Лондон или Дубай, където живее най-често, пък движи с последен модел „Мерцедес“, чиято цена в момента е около 200 000 евро.

Живко не пести пари и за аутфита си, като само една от чантите му „Ермес“, която е от истинска крокодилска кожа, струва 73 000 евро (143 087 лева). На някои от снимките си позира с часовник, струващ над 50 000 евро. Всичко това са само част от подаръците за Добрев, който се отблагодарявал подобаващо на любимия си.

Неуспелият фолкаджия въобще не мисли да се връща в България, защото е доволен от живота си, който никога не би имал у нас. Суетният гей, който крие годините си, но „Уикенд” научи, че е на 39 лазарника, не спира да афишира скъпите си дарове, които вече надхвърлят милион евро./show.blitz.bg