Брутално! Ариана Гранде запя на български песен на Азис ВИДЕО

Брутално! Ариана Гранде запя на български песен на Азис ВИДЕО

Aриана Гранде е любимка на почти всеки. Нейните музикални способности са наистина извънземни. Тя е носителка на на два награди „Грами“, една „Бритс“, две „Билборд“, три Американски музикални награди, девет Видео музикални награди на „Ем Ти Ви“ и многобройни рекорди в книгата на „Гинес“. Тя носи прякорът „поп икона“ и е една от най-следваните певици в Instagram. 

Преди броени дни в Tik Tok се появи видео, в което феноменалната певица пее песен на българския поп фолк певец Азис и не коя да е песен, а най-известната му „Сен Тропе“.

 

 

@sxner.ks Ariana Grande x Azis - Saint Tropez #azis #sentrope #arianagrande #balkan #florinsalam #fotiamefotia #aivoice #arianagrandeai ♬ Originalton - SONER

Как е възможно? Дишайте! 

Тик токър от Франкфурт е създал този ремикс с изкуствен интелект, но въпреки това Tik Tok видеото има милиони гледания и шокиращи коментари, защото си звучи супер LEGIT, пише vbox7.com. 

Коментарите под видеото са главно положителни и българи измислят нови поп фолк имена на Ариана Гранде като най – вървежното е Арианита. 

Представяте ли си ако това беше реално, а не бе създадено от изкуствен интелект – дали щеше да е най-вървежната попфол певица?/show.blitz.bg

Коментирай

Samodiva

Samodiva 30.05.2023 14:28

gluposti samo

байко

байко 30.05.2023 22:53

Ариана Гранде едва ли даже знае за съществуването на Азис.

Т.Живков

Т.Живков 31.05.2023 9:20

Колко ли му е платено на нещастника, написал тази глупост, изсмукана от пръстите!?