Бременна ли е Райна? (СНИМКИ)

Бременна ли е Райна? (СНИМКИ)

В последно време певицата Райна се носи на гребена на любовта. Откакто е с ММА боеца Валери Тюлеков, чалга дивата като че ли не е онова сприхаво македонско девойче, а съвсем спокойна и улегнала жена. Влюбените гълъбчета кръстосват света и непрекъснато публикуват снимки от интересни и екзотични дестинации. 

Връзката й с по-младия от нея спортист се задълбочава и съвсем естетсвено се очаква следващата стъпка. Медиите перманентно забременяват Райна, но напоследък се появиха доста достоверни твърдения по темата. Медиите категорично заявиха, че Райна ще става майка. 

37-годишната звезда е на поредна екзотична почивка на Малдивите. Оттам тя пусна доста провокативни снимки по бански, а плочките на корема й издават, че все още в утробата й не расте човешки живот. Явно отново е бременна единствено в жълните медии, които близо 20 години дъвчат предполагаемото зачеване. 

Макар биологичният чаосовник на изпълнителката на "Една на милион" да тиктака все по-учестено, тя явно няма намерение скоро да минава в отбора на майките. Проверка на наш репортер установи, че певицата има поети участия чак до Коледа. На семейния празник ще пее в известен хотел във Велинград. Преди това има редица други участия, повечето от които са частни партита./show.blitz.bg

Коментирай