Братът на Румен Радев се снима в клип на Джена ВИДЕО

Братът на Румен Радев се снима в клип на Джена ВИДЕО

Румен Радев от "Игри на волята" се е снимал вече в много попфолк клипове, но сега звездата изгрява и за неговия по-малък брат Атанас Радев. Той и гаджето му лъснаха в новия видеоклип на Джена към песента "Не е любов". 

Наблюдателни зрители веднага забелязаха безумната прилика на Румен Радев и брат му. А изглежда и той е тръгнал по стъпките на батко си със снимките във фолк клипове, като сефтето направи с Джена и безспорния й хит. 

Джена е снимала и самия Румен Радев в клипа към песента "Сърце от лего", а след това го видяхме и в ленти на Емануела и Деси Слава. 

Историята на "Не е любов" е доста интересна, тъй като това е песен на 15 години, но от няколко месеца е безспорен хит и страшна сензация в Тик-Ток. Затова Джена е решила да я запише с нов аранжимент и да я представи на публиката си, 

Ето какво написа тя при премиерата на клипа: “Не е любов” - една песен, която е на 15 години, а вие я заобичахте толкова много. Песента, която в последните месеци прави фурори по моите участия и я пея по няколко пъти на вечер, а се превърна и в истинска TikTok сензация. По тази причина реших бързо да я заснема, да я “облека” в нов аранжимент и да ви я подаря за 8 декември, за да я слушате още повече! “Не е любов” - моят поздрав за всички вас".

Любимата певица обяви още една новина - стартирането на нейния youtube канал, който за няколко дни натрупа над 20 хиляди последователи./show.blitz.bg

 

Коментирай