logo

Борис Дали го направи с арестуваната преди няколко дни пайнерка

Борис Дали го направи с арестуваната преди няколко дни пайнерка

Пайнерката, която преди няколко дни прояви хулиганство в Слънчев бряг и бе арестувана и глобена, изглежда се е омотала в мрежите на неостаряващия секссимвол Борис Дали. 

Моментът е доста труден за певицата и ръка й подава нейният колега Борис Дали. Двамата ще се опитат да се измъкнат от икономическата криза, в която попаднаха след обявяването на пандемията през март и затварянето на нощни клубове и забраната за всякакви масови събития. 

Борис Дали се оказа собственик на скандална болница

Борис Дали и Айшенур са направили дует, но към момента не издават дали става въпрос за позната народна песен или ще е авторско парче с фолклорни мотиви. Борис Дали винаги е казвал, че обича много народната музика и дори има такъв издаден цял албум. 

Името на Айшенур нашумя в светските среди преди дни след като се оказа в центъра на бурен скандал на бензиностанция в Слънчев бряг. Тя е била призната за виновна за дребна хулиганка по Указ от 1963 година. Разпрата става между нея и мъж на име Стоян и дори се е наложило викането на полиция. Айшенур е глобена 150 лева за неуважение към полицията./show.blitz.bg
 

Коментирай