Бони облече Цитиридис в рокля, а тя... ВИДЕО

Бони облече Цитиридис в рокля, а тя... ВИДЕО

Певицата Бони и тв водещият Николаос Цитиридис станаха истинска сензация в Тик-Ток със забавно клипче, което направили зад кулисите на неговото шоу. 

Гласовитата изпълнителка гостуваше на гологлавия водещ, за да представи новата си песен "Харакири". Но с Бони навсякъде е купон и зад кулисите с Нико решили да си разменят дрехите. Така Цитиридис навлякъл роклята на Бони, а тя се пременила в неговия костюм. 

@boniofficial ,,ХАРАКИРИ” днес .#bonistar #boniofficial #bonisingerbg #viral #fupシ #funny #harakiri #smenedasefukash #fyr #foryou #Харакири #адругипукаш #кактотиекеф #nikolaoscitiridis #bulgariatiktok ♬ original sound - Boniofficial

Забавното клипче стана истинска сензация в социалните мрежи и най-вече в Тик-Ток. Бони влиза в ролята на мъж и се опитва да има такива движения, докато Николаос пък се държи като истинска госпожица. 

"Николаос трябва така да води вече предаването. Много му отива", пишат под клипчето техни почитатели. А песента на Бони "Харакири" вече е на челните позиции и се очертава като един от есенните хитове./show.blitz.bg

Коментирай