Бони не е на себе си след тази новина за дъщеря й СНИМКА

Бони не е на себе си след тази новина за дъщеря й СНИМКА

Фолкпевицата Бони не може място да си намери от вълнение. Изпълнителката на хита "Стриптийз" не успя да скрие сълзите си от радост след поредния успех на нейната дъщеря Михаела. 

Красивата девойка тази година е абитуриентка, а само преди ден бе изпращането й от училище. А тя поднесе най-хубавата новина за една майка на абитуриентка и за пореден път доказа колко е умна и с отлично възпитание. 

Оказа се, че Михаела е отличничка и със сигурност няма да има проблем в избора си за висше образование. Оценките на талантливата Миа, както е артистичният й псевдоним, са впечатляващи и изпълват с гордност нейната майка.

 

Бони не спира да получава поздравления в социалните мрежи и всички отбелязват факта, че има възпитано и интелигетно дете. "Бони доказа, че една майка може и сама да си гледа детето, но може да направи така, че нищо да не му липсва и от него да стане достоен човек", пишат в мрежата.

Абитуриентският бал на Михаела ще бъде на 22 май, а на 1 юни с майка си ще съберат приятели и колеги на едно пищно тържество, където всички заедно ще изпратят Михаела към следващия етап от нейния живот./show.blitz.bg

Коментирай

........па

........па 15.05.2021 17:24

Каквото и "вишУ'' да запише,накрая ще стане циганска певица като майка си.Също като Фики,учил не доучил и накрая цигански певец като баща си.И дотук.

Кака

Кака 16.05.2021 7:44

Браво, Бони! Да пееш Господ ти е дал талант, но да отгледаш и възпиташ това хубаво дете си е твоя заслуга. И двете да сте живи и здрави, щастливи и много успешни!

Bat Goro

Bat Goro 16.05.2021 16:24

Bravo Boni Ti si neveroiatna Maica i pevitza Azali sam edin tvoi poznat ot predi 20 godini ot burgas sega giveia v paris france

ееегтт

ееегтт 16.05.2021 19:58

Поправете грешката на природата чрез пластични операции. Майкъл Джексън успя.

Много

Много 16.05.2021 21:33

Хубаво момиче, да е живо и здраво!

insightevents

insightevents 17.05.2021 16:01

insight events https://travel.insight-events.bg/