Бони изплака най-голямата си болка и призна: Бях в шок 2-3 години!

Бони изплака най-голямата си болка и призна: Бях в шок 2-3 години!

Фолкпевицата Бони заговори за мутренските времена и какво е ставало, когато е пяла на Тодор Живков и Добри Джуров. Не спести думи и за най-голямата болка в живота си.

"Наричаха ме детето чудо. Пяла съм на Тодор Живков, Добри Джуров. Гласът ми е дар от Бог. Имах една случка, която помня и до днес. Идва някакъв висок господин, красив и с много охрана. Повика ме да седна до него. Аз така се изплаших, ме избягах от заведението.

Станала ли е баба Бони? Ето я цялата истина за внучето на певицата СНИМКИ

После разбрах, че са ми взели апаратурата. След време пак дойде и ме попита тогава: "Защо избяга, идвам да ти върна апаратурата". Това беше Карамански", сподели изпълнителката в откровен разговор пред Мариян Станков Мон-Дьо.

"Най-големият хонорар, който съм взимала, е 500 000 германски марки. Тогава бяхме заедно с Шабан Шаулич в Сърбия, но и нашите бяха много дашни", сподели още Бони за мутренските времена, в които е пяла.

"Гласът ми е даден от Бог, аз знаех, че ще стана певица, макар и майка ми да беше против. Все казваше: Аз лека жена в къщата си не искам. А после казваше: Навсякъде си център на внимание!"

Хвърлят стотачки вместо салфетки по Бони за ЧРД

Кончината на майка си Бони преживява изключително тежко.

"Когато мама почина, бях в шок 2-3 години. Винаги съм знаела, че моята майка има гастрит, а то се оказа, че е имала рак. Какво ли не направих. Вярвах, че ще я излекувам, не успях. Нито пари, нито слава, нито връзки, нямаше нещо, което да може да я спаси. Казваше ми: "На мама черната маслинка". След това си отиде и баща ми", изплака Бони пред водещия.

Певицата не пропусна да осветли и какво се случва, и се е случвало, в личния й живот.

"Любовта е най-важна за всички. Искам мъжът до мен да е отговорен. Не съм молила за любов, не съм плакала за любов. Била съм изоставяна, но после са плакали да се върнат. Тогава обаче аз вече не плача. Имала съм и много истински любови. В момента съм свободна, чакам голямата любов."/show.blitz.bg

Коментирай

баба айше

баба айше 15.01.2024 12:35

500 000 ГЕРМАНСКИ МАРКИ! МА ТИ ЛУДАЛИ СИ МА? ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО СА 500 000 ГЕРМАНСКИ МАРКИ? СИГУРНО СА БИЛИ МАРКИ ОТ ТРЕТИЯ РАЙХ.....

дядо стефчо

дядо стефчо 15.01.2024 14:07

Даа, спомням си. По 500к давах всяка седмица, ама бяха девствени. Сега давам и по 2к, ама девственици йок.

Азимов

Азимов 15.01.2024 18:55

Половин милион марки. Тая обезобразена скумрия вземала колкото Пинк Флийд, ба...