Бомба! Луна вдигна сватба! СНИМКИ

Бомба! Луна вдигна сватба! СНИМКИ

Луна определено е абонирана за провокациите, независимо къде се пускат и от какъв характер са. Фолкветеранката не пропуска да втрещи феновете си не само с това, което прави на сцената, но и най-вече в личния си живот.

Този път блондинката с амбиции за президентския стол, хвърли абсолютната бомба, като публикува в профила си в социалната мрежа... сватбени снимки.

Луна и младото й лъвче се натискат голи в басейна СНИМКИ 18+

Скандалната фолкдива сияе от щастие в обятията на младото си гадже и е пременена в булчинска рокля. Двамата са заедно едва от няколко месеца, но изглежда решенията, които взимат, са бързи и сериозни.

Луна раздели младия си любовник с двете му деца

Младежът официално се води неин бодигард. Но впоследствие, както добре се вижда, се превръща в нещо много по-сериозно в живота й. Казва се Горан Колев и е родом от Русе. Злите езици, разбира се, шушукат, че жребецът бил хлътнал не само по Луна, но и по 8-те й милиона в КТБ.

Мнозина от последователите й побързаха да я поздравят със сватбата, други обаче подозират, че това са кадри от новия проект на Луна. Каквито и да са предположенията -  едно е сигурно, застаряващата певачка изглежда разхубавена,  щастлива и влюбена.

Луна спи с 20-годишен бодигард!

"Когато ме обича някой, аз съм врата за него. Когато аз обичам някого, той е врата за мен", написа звездата под една от снимките, цитирайки учителя Петър Дънов./show.blitz.bg

Коментирай