Бодигардът на Галена е намушкан при свада във Велико Търново

Бодигардът на Галена е намушкан при свада във Велико Търново

Бодигардът и шофьор на певицата Галена е пострадал при зверско меле в нощен бар във Велико Търново. Георги Коев е в болница след като бил опериран по спешност минути след инцидента, пише „Борба“.

Кървавият екшън се разиграл в нощта срещу 13 август в пиано бар „Плей“ в старата столица. В злополучната вечер се разразил скандал между две компании. Солидно почерпен мъж влязъл в пререкание с клиент. Извършителят изпаднал в ярост, грабнал чаша, строшил я в масата, а тази част, която останала в ръката му, я хвърлил и с нея ударил по главата опонента си.  Според твърдения, ударът се оказал толкова силен, че Евгени Димитров се свлякъл на земята в безсъзнание.

Тогава гардът на фолкдивата се притекъл на помощ на ранения, но агресивният мъж го намушкал в бедрото с остър предмет. Георги Коев обаче отишъл в спешна помощ едва в неделя сутринта часове след свадата. Медиците констатирали, че е с контузна рана, която била обработена и след това мъжът бил освободен за домашно лечение. В понеделник ходил в болницата на превръзка, а във вторник състоянието му се влошило и се наложило да бъде опериран. Това са установили разследващите.

„Пациентът беше с дълбока порезна рана на бедрото и дълга около 26-27 сантиметра. Нараняването е близо до магистрални кръвоносни съдове на бедрото и като по чудо не са засегнати. Разрезът е от остър предмет, но не мога да кажа от какво е, дали е от нож, стъкло или нещо друго. Пациентът беше прегледан и от съдебен лекар, който ще изготви експертиза за освидетелстване“, сподели пред „Борба“ хирургът д-р Николен Стойнов, който е оперирал пострадалия.

Според близки на Георги Коев, той е с 36 шева на крака и е имал сериозна кръвозагуба. Пред свои приятели Коев споделил, че секунда преди да бъде намушкан, видял в ръката на нападателя да проблясва острие.

От ОД на МВР във Велико Търново отказват коментар.

По случая вече има две преписки, но досъдебни производства все още не са образувани, обясниха от  Районната прокуратура във Велико Търново.

Според потърпевшите извършител е Симон Милков. Запознати разказват, че спречкването в бара между него и Евгени Димитров станало заради стара вражда между тях. Още същата нощ хората от двете компании били отведени за показания в полицията. Тепърва отново ще бъдат привиквани и разпитвани свидетели на драмата, които са били в заведението. Георги Коев е бил търсен за разпит, но не бил открит. Едва в сряда следобяд пострадалият е дал показания пред разследващите.

Симон Милков пък казва, че във въпросната нощ е бил нападнат бит и ритан от двамата мъже, които е наранил при самоотбрана. След мелето той отишъл пред сградата на полицията, където записал три видиа с твърденията си и след това ги публикувал в социалните мрежи. Милков се държал грубо с полицаите като ги псувал и обиждал. Заради това засега срещу него ще бъде образувано производство за хулиганство.

Юристи пък коментират, че ако заключението на съдебно-медицинския експерт е, че Георги Коев е със средна телесна повреда, то извършителят трябва да бъде съден./show.blitz.bg

Коментирай

Митак

Митак 18.08.2023 15:09

И тоя е бил боклук.

Azzz

Azzz 19.08.2023 0:30

О, сигурна съм, че за ЕДНА прорезна рана върху бодигарда на Галена ще има присъда. А за ЧЕТИРИСТОТИН!!! върху онова момиче - нищо...

Мара лудата

Мара лудата 14.09.2023 0:19

Абе,тая дърДа ви ебажава е ненормална!А пък тези политици ?....Да ви еба майката,колко пъти да потвърдя