Бившият на Деси Слава се изложи яко, тя е в шок...

Бившият на Деси Слава се изложи яко, тя е в шок...

Бившият мъж на фолкдивата Деси Слава направи нещо, което тя едва ли е очаквала да се случи. ММА боецът Зарко Савов, който приключи с кариерата си, преди години заряза изпълнителката без обяснение. Това, което прави сега обаче, е повече от потресаващо.

Савов още живее в родното си Русе, но отдавна е сингъл и без жена до себе си. Вероятно това е и причината да прави опити да си върне някогашната любов в лицето на Деси Слава. 

Неузнаваема! Деси Слава отслабна и е като нова СНИМКА

Това разкриха потресени близки до певицата, която останала в шок от неочаквания депеша от бившия си. Знаем, че Зарко беше голямата любов на Деси, но помним как публично я разплакваше и унижаваше с отношението си по време на престоя им в Къщата на брадърите преди години, пише zajenata.bg

 Малко след това той й би шута и си хвана пътя като последно имаше афера с варненка с дете. Там обаче нещата отдавна приключили, а Савов си спомнил за Десислава като видял колко променена е напоследък - свалила доста килограми, разхубавена, сияеща и най-вече - щастлива./show.blitz.bg

Коментирай

Ана

Ана 07.12.2022 12:26

Той й правеше забележки за здравословен живот и казваше,че тя трябва да е по- уверена(там ставаше въпрос,че тя може да пее и без продуцент,защото е най- талатливата ни певица)

ха ха Хо

ха ха Хо 07.12.2022 14:35

Голям глупак ще да е този Зарко ако се върне при чалгарката.