logo

Безумно! Вижте какво Преслава кара да прави невръстната си дъщеря ВИДЕО

Безумно! Вижте какво Преслава кара да прави невръстната си дъщеря ВИДЕО

Никой не се е и съмнявал, че Преслава ще бъде една доста амбициозна майка, която зорко ще следи как се развива детето й. Само че това, което поп фолк дивата допусна да прави невръстната Паола, този път разгневи много феновете й.

В профила на изпълнителката в социалните мрежи тя е качила доста любопитно видео, в което се вижда как 2-годишната наследничка на звездата прави... коремни преси, подпомагана от баща си Павел.

Вижте как изглежда Преслава след сън и без грим СНИМКА

"Толкова малко дете да прави коремни преси??? Тия нормални ли са?!", изригна потребителка в мрежата за постъпката на певицата, която обаче ни най-малко не се притеснява от тази ситуация. Даже напротив!

Преслава взе доста изненадващо решение ВИДЕО

"Мислех да го запазя за семейния архив, но не се сдържах. Тя просто е най-щурото момиче. Кличето е от лятото, още няма 2 годинки, но е сила", пише с вълнение Преслава за видеото, в което малката Паола успява да направи една серия с цели десет повторения.

Галена и Преслава с нова схватка! Борят се за... СНИМКИ

Припомняме, че наскоро Преслава сподели снимки от планинската си разходка в Пирин, където покори една от най-екстремните дестинации в България - Кончето (2810 м), като туристическият преход съчета и с изкачване на първенеца на Пирин - връх Вихрен (2914 м)./show.blitz.bg

Коментирай

Язък

Язък 22.09.2020 9:28

Язък за парите дадени на пластичния,като от улука е изпаднало птеродактилче,почвай да събираш за операции или го оствете просто у Факултето некоя вечер,там ше се погрижат да заработва!

както казват руснаците-

както казват руснаците- 22.09.2020 10:13

три дебила - сила !

ЕСКАЛИРГАНИО

ЕСКАЛИРГАНИО 22.09.2020 10:54

КАРА Я ДА ПРАВИ ТРЪБИ НА СЕМЕЙНИЯ ПИНЧЕР И ДА СИ БЪРКА С ПРЪСТЕТА У ГЪЗЪ!

Ттттттттт

Ттттттттт 22.09.2020 17:08

Грозничко е горкото.

???????????

??????????? 22.09.2020 19:12

Безумно е това, което Вие хейтъри, не правите с и за децата си, давате им да се тъпчат с всякакви боклуци и изпадате в екстаз когато имат дебели крачета..........

Гери

Гери 22.09.2020 20:09

Грозно цигане като баща си

паулиньо

паулиньо 24.09.2020 7:28

"Пресите" ги прави таткото и не виждам повод за "изпадане в шок". Хубаво е детето да придобие двигателна култура от ранните си години, както тук бащата учи дъщеря си. Нищо скандално и шокиращо, напротив, препоръчително е... Браво на таткото!

абе,

абе, 24.09.2020 18:22

Това "семейство"не стига че са грозни,ами са и много прости.Стига сте ги натрапвали.