logo

Безпаричие! Жената на Орхан Мурад се хвана на работа като...

Безпаричие! Жената на Орхан Мурад се хвана на работа като...

Съпругата на Орхан Мурад - Шенай, се опитва да заработва като брокер. Тя се пробва като таксиметрова шофьорка, а сега е взела решение да подпомага семейния бюджет по нов и доста изненадващ начин.

Майката на Сузанита оповести новината в социалната мрежа Фейсбук, използвайки я, за да оферира близки и познати. "Хей, приятели или ваши приятели, ако продавате имот или се интересувате от закупуване на такъв, знаете към кой да се обърнете за честни и коректни отношения", пише Шенай. Веднага получава предложение - като желанието на един от клиентите й е да намери къща в село Лясково. 

Смърт почерни семейството на Орхан Мурад и Сузанита!


По-късно любимата жена на Орхан Мурад публикува и кадри със своите нови колежки. "Започна работният ден, привет от организацията за недвижими имоти. Вече знаете към кой да се обърнете, хубав ден, очакваме ви", подканва още Шенай. В началото на тази година тя обяви, че започва работа като шофьор на такси. Известно време тя практикуваше на територията на град Пловдив, но всичко продължи не повече от месец. След това взе успешно шофьорски курс за категория C + E. За това, че вече има право да управлява ТИР-ве, тя отново се похвали в социалните мрежи, пише Телеграф. 

Най-сериозен провал претърпя на сцената, където не успя да се превърне в желан кадър. Затова в последно време пее само на приятелски сбирки./show.blitz.bg

Коментирай

Кобра

Кобра 13.12.2020 12:21

ЦИГАНКИТЕ СА ПО КРАСИВИ