Баровка! Алисия получи яхта от новото гадже (СНИМКА)

Баровка! Алисия получи яхта от новото гадже (СНИМКА)

Богатото гадже на Алисия не спира да я глези като принцеса, пише Hotnews.bg. Само преди месец двамата заминаха на романтична почивка с частния самолет на баровеца, а днес отново са в луксозна дестинация-гръцкия остров Миконос. Любовниците обикалят луксозни заведения и порят вълните с лодка, а Алисия получи и скъп подарък-яхта с нейното име.

Става дума за катамаран-лодка, която е все по-популярна сред богатите и известните. Освен повече пространство, катамарните предлагат и повече комфорт заради липсата на крен, когато плавате на платна. Освен това, когато се движите на мотор, катамараните клатят много по-малко, защото са много по-широки. Това означава, че шанса да ви стане лошо заради морска болест е много по-малък. Освен това можете да се движите спокойно и да правите всичко с лекота – от преобличане, готвене и прекарване на времето си около масата с разхлаждащи напитки.Катамараните имат по-малка дълбочина на газене, което ви позволява да стигнете по-близо до брега, да пуснете котва и да се насладите на някой красив залив. На котва катамараните са по-стабилни и съответно по-комфортни. Колко е излязъл подаръка на новото гадже на Алисия, не се наемаме да гадаем, но е повече от ясно, че той се е бръкнал здраво, дори и само да е наел яхтата с името на любимата си за няколкодневна разходка.

Както "ШОУ" първи писа, Алисия върти любов с богатия ерген Симеон Филипов. Нати източници издадоха, че двамата са заедно от лятото на 2018 г./show.blitz.bg

Коментирай

Ники

Ники 06.06.2019 17:06

Ще припадна !!!! То се вижда , че е лодка дето започва с ... Aliss и е отрязана ... :)))

Емилия

Емилия 07.06.2019 17:52

Само че Alyssa не е Алисия.

taka e

taka e 08.06.2019 1:14

За да ти пускат мацките,ти трябват много кинти,нали?Влез тук ги има !https://bit.ly/2vGdh7g