Азис смъртно обиден на Деси Слава, тя реве и иска от него да...

Азис смъртно обиден на Деси Слава, тя реве и иска от него да...

В попфолк жанра трудно може да се изгради силно приятелство между артистите. За такова дълги години претендираха Азис и Деси Слава, макар да имаха силно спречкване преди години. После станаха като скачени съдове, но доскоро. Сега пак са врагове. 

Вината този път е преписана на певицата с ангелския глас. Именно тя е разсърдила доскорошната си дружка, който пък се слави с това, че много лесно му кипва и зачерква приятели, които си позволяват да накърнят егото и чувствата му. 

„Не е кой знае какво. Вече с възрастта сме по-чувствителни”, обясни Деси Слава в „Шоуто на Николаос Цитиридис” и заяви, че й е много гузно. 

Азис отказвал да й вдигне телефона. „Васко, извинявай! Не знам, гледаш ли ме?”, обърна се Деси Слава към приятеля си от ефира на Би Ти Ви и веднага допълни, че му е купила парфюм. С подаръка певицата се надява да умилостиви Азис и да получи прошката му. „Надявам се да ми вдигнеш телефона, за да ти го подаря”, заяви още певицата.

„Много го обичам”, сподели Деси Слава, която има няколко дуета с Азис от златните години на попфолка. Двамата са астрални близнаци, тъй като са родени на една и съща дата - 7 март. 

Явно Азис е гледал молбите на Деси Слава и се включи на стори и заяви, че наистина е огорчен и обиден, но и този път ще й прости. Така че двамата са отново приятели. Вероятно Краля на фолка е променил мнението си, след като научил за подаръка от Деси. След като са приятели от толкова години, тя със сигурност знае как да привлече вниманието му./show.blitz.bg

Коментирай

A"..T.....I....LA

A"..T.....I....LA 21.11.2022 10:23

Много съм ви обиден да знаете.Азис е пасивен педераст като мене ама за мене не пишете бе ? Айде и за мен нещичко , за любовните ми страсти с комшийското мъжко магаре а ?

Минчо сливата

Минчо сливата 21.11.2022 18:14

Баси новината.сега съм спокоен