Азис се съблече гол и показа новия си приятел СНИМКА

Азис се съблече гол и показа новия си приятел СНИМКА

Краля на фолка Азис отново провокира вниманието към себе си в социалните мрежи с гола снимка, на която показва нов приятел. 

Изпълнителят на хита "Хабиби" все по-често се снима гол, като явно най-накрая е доволен от телосложението си и иска да се похвали пред всички с постижението си. Но феновете му обърнаха повече внимание на новия му приятел. 

Азис си е взел ново куче от породата "Пудел Той" и носи името Хълк. Азис не крие, че двамата много се обичат, позирайки гол до кръста с косматия красавец. 

Хейтърите веднага се задействаха и скочиха на певеца, че през няколко години си купува куче и след това няма яснота какво се случва с тях и дали се грижи за четириногите. Факт е, че Азис не показва порасналите животинки, но пък знаем, че най-добрата му приятелка и майка на дъщеря му - Галя, е голям защитник на кучетата и едва ли ще му позволи да ги нарани. 

Азис явно е харесал кучето от Николета Лозанова, която вече има пораснало такова. Тази порода в момента е истински хит в цял свят и хората дават луди пари, за да са в крак с модата./show.blitz.bg

 

 

 

 

Коментирай