Азис предизвика страшен скандал в Турция СНИМКА

Азис предизвика страшен скандал в Турция СНИМКА

Азис напомни успешно за скандалния период от кариерата си, когато с всяка своя фрапантна визия, провокираше серия от разнопосочни коментари. Този път обаче не у нас, а в съседна Турция.

Стигна се дори до там медии да нарекат поп фолк звездата "гей извратеняк" няколко дни преди поредната му изява на сцената на музикално-развлекателен фестивал.

Азис: Майка ми ме заведе на уролог, когато признах, че съм обратен

Краля на поп фолка трябваше да даде тон за песен на 19 септември в град Бурса, като част от Балканския панаир, но в началото на тази седмица участието на българина бе отменено след мощната кампания, проведена срещу него от турското издание Yeni Akit.

Азис показа новия си любовник, оказа се, че е... СНИМКА

От изданието наричат изпълнителя на "Хабиби" "гей извратеняк", като твърдят, че оплаквания от участието му са заваляли като из ведро до редакцията, пише "Телеграф". В представянето на певеца турското издание включва негови неактуални снимки от преди десетина години, в които той все още се подвизава с грим и червеникава коса.

Азис показа жесток белег и призна, че е... СНИМКА 18+

Самият Азис пък, все още не е коментирал публично случката. След като участието му в панаира бе отменено, на негово място бе поканен друг българин – Тони Стораро, който също е популярен сред меломаните в Бурса, твърди сайтът BalkanInsight./show.blitz.bg

Коментирай

Alex

Alex 15.09.2021 10:39

Казано на чист бъльгарски Аферим,Ашколсун на търските медии.Малко късничко се усетиха,че този извратеняк надминава в обратен смисъ всякакви представи за благоприличие!

Alex

Alex 15.09.2021 10:40

Казано на чист бъльгарски Аферим,Ашколсун на турските медии.Малко късничко се усетиха,че този извратеняк надминава в обратен смисъ всякакви представи за благоприличие!

Жко

Жко 15.09.2021 10:53

Миризлив, гнусен мангал и педал в едно.

Ами,

Ами, 15.09.2021 11:24

И двамата не са българи,грешка на организаторите на фестивала че са ги поканили.Те не представляват българската музика а само циганската.Отвратителни са ми и те самите и творчеството им.

siika

siika 17.09.2021 0:14

mainata my na Vasko mangala,iskam neshto za Preslava i Paola !!!

Rena

Rena 23.09.2021 21:07

И двамата са великолепни певци а дали е гей тава не ви бърка като в всеки жанр,стил има гейове и са номер 1 така и в чалгата като глас се е доказал в много стилове така че коментарите ви са просто ръсизки хитлериски и то от някакви си........