logo

Арестуваха Алисия и Светлана Гущерова за нагла кражба на коли! ВИДЕО

Арестуваха Алисия и Светлана Гущерова за нагла кражба на коли! ВИДЕО

Фолкпевицата Алисия забърка плеймейтката Светлана Гущерова в страшен криминален екшън, който завърши с арест. И всичко, за да отмъсти певицата на любовник. 

Моделката се е подвела по акъла на фолкпевицата, която я въвлече в грабеж на коли за милиони левове. За да отмъсти на бивш любовник, Алисия навила Гущерова да проникнат в луксозния му автосалон.Двете, маскирани и въоръжени с електрошокови палки, обезвередили охраната на автокъщата.

Алисия се върна към стария си занаят - колбасите СНИМКА

Планът им не проработил, тъй като в халето нахлули барети и обезвредили двете нахални дами. Всичко това се случва по сценарии в най-новия клип на Алисия към дуета й с Тони Стораро "Кой ме срещна с тебе".

Приятелството между Алисия и Светлана изненада светските среди. Малко хора знаят, че чалгарката от Вакарел преди години е била любовница на бизнесмена Християн Гущеров, който в момента живее под един покрив със Светлана, която го дари с така мечтаната дъщеря. 

Приятелки на Гущерова издадоха, че Алисия е любимата й певица и за нея е мечта да се снима редом до идола си./ show.blitz.bg
 

Коментирай

ЗНАЕЩ

ЗНАЕЩ 09.06.2020 19:52

КАКВА РАЗПО,РЕТИНА Е СВЕТЛА ГУЩЕРКАТА

007

007 10.06.2020 15:36

Като ги видя тия рибешки дзурли, и ми се отщява въобще каквато и да е музика да слушам.

а бе...

а бе... 10.06.2020 15:39

проститутки,сър !

http://tools.eti.pw

http://tools.eti.pw 10.06.2020 16:25

http://tools.eti.pw

Uhh

Uhh 10.06.2020 21:29

Чуках ги и двете преди години...светлено се е..бе по добре