Ани Хоанг взриви всички със СНИМКИ 18, на които си мачка гърдите

Ани Хоанг взриви всички със СНИМКИ 18, на които си мачка гърдите

Певицата Ани Хоанг определено знае как да провокира мъжкото внимание и винаги го прави по скандален начин. Наш репортер попадна на няколко горещи кадри на половинката на режисьора Люси Иларионов, на които си мачка гърдите. 

Изпълнителката с дръпнатите очи без свян се гали и пипа, което със сигурност действа възбуждащо най-вече на последователите й от мъжки пол. 

Певицата така е подхванала гръдната си обиколка в шепи, че изглежда по-голяма отколкото е в действителност. Ани е една от малкото певици, кяото все още не е напълнила пазвата със силикон. 

Ани като цяло има по-натурална визия и избягва всякакви пластични и естетични интервенции. Напоследък се е отдръпнала от музикалната сцена и не прави нови песни, от което недоволстват нейните почитатели. Но пък вероятно най-накрая е разбрала, че няма смисъл да си хвърля парите за нови клипове и песни. 

Все по-чести са въпросите за дете, тъй като годинките си минават, а с Люси все още не са се престрашили да станат родители. Той отдавна призна, че Ани се дърпа на тази тема и той е спрял да я притиска, за да не го остави./show.blitz.bg