logo

Ани Хоанг подкара колата на Джейсън Стейтъм

Ани Хоанг подкара колата на Джейсън Стейтъм

Певицата Ани Хоанг се докосна до реквизита от най-крайното автомобилно състезание изгряло на голям екран „Смъртоноста надпревара“.

Колата на Джейсън Стейтъм, който е в главна роля, е част от видеото към последния й музикален проект, озаглавен „Почвам да мачкам". Ани е първата поп-фолк изпълнителка, която успява да се сдобие с автомобил от световноизвестна филмова продукция, забелязаха нейните верни почитатели.

Ани Хоанг: Сменям стила и музиката до дни

Всъщност това е колата от четвъртата лента. Първите три части на поредицата "Смъртоносна надпревара" са особено популярни по целия свят. Досега в нея са участвали Джейсън Стейтъм, Тайрис Гибсън, Винг Реймс, Шон Бийн, Дани Трехо, Люк Гос и др.

Според сюжетната линия осъдени затворници се състезават с коли в смъртоносна надпревара за живота и свободата си. В четвъртата част, зад която стои режисьорът Дон Майкъл Пол ("Мъртъв и половина", "Островът"), участват още Фредeрик Колер, познат от предишните части и Зак Макгоун, нашумял с роля в хитовия сериал "Стоте". След българите взели участие са Виктория Ананиева, Нели Ангелова и Боян Анев.

Дни преди официалната промоция Ани Хоанг издаде, че е подготвила изненада за своите почитатели, а повечето от тях помислиха, че визира участието на дуетната й половинка Силвестър Матеев, по-известен като Силвър. Той е автор на музиката, аранжимента и текста, в който се е включил и режисьорът Людмил Иларионов – Люси. „Парчето е енергично, доста различно от моите до момента, бих казала и не само – то е различно от това, което слушаме в момента. Тази песен е факт от доста време, все не и идваше ред“, коментира по-рано чернокосата пайнерка. Мълвата носи, че в лентата участват нейни фенове./show.blitz.bg

Коментирай