logo

Анелия сватосва щерка си с колега

Анелия сватосва щерка си с колега

Всяка крачка на дъщерята на Анелия и Коко Динев се следи под лупа от медиите. 14-годишната Ивон е по-интересна дори от известните си родители. Уви, причината не е толкова приятна. Масово хората осъждат начина, по който изглежда малкото момиче, както и разюзденото й поведение.

Мнозина са на мнение, че наследницата на голямата чалга звезда се е подложила на много корекции и е загубила детското в себе си. Анелия отрича тези слухове и твърди, че тази визия идва от гримовете, които е позволила на ученичката.

„Нямам корекции. Писна ми да ме обвиняват. Аз съм на 14 години. Нито имам силикон, нито съм си слагала джуки. Имам мигли. Използвам сенки и фон дьо тен“, обясни Иво във влог.

Щерката на Анелия бе попитана в прав текст дали е правила секс, на което тя отговори, че е девствена.

Това не пречи на момчетата да се навъртат около известната щерка. Предимно мераклии са батковци на Ивон, по каквито всъщност си падат повечето момичета.

Анелия обаче си харесала за зет младия си колега Денис Теофиков. Момчето нашумя покрай успешния си дует „Грешка беше“ с Цветелина Янева. Бързо се превърна в любимец на публиката, а изглежда и на колежките си. Наскоро се засякъл с Анелия и тя къде на шега, къде не – му казала, че го иска за зет.

Денис е музикалното откритие на „Пайнер“ за 2018 г. Много бързо името му се запомни, с последователите в социалните мрежи с всеки ден се множат. За първи път се наблюдава и такова масово подкрепяне от негови колеги. Ръка на Денис му подадоха Цвети Янева, Джулия, Лорена, Ванеса и т.н.

 

Коментирай

Цецо

Цецо 01.01.2019 12:31

Още една куха кифла. И всичко тръгва от родителите....

ганьо

ганьо 01.01.2019 13:09

нямала джуки !!!! Затуй устата й прилича на маймунски гъз !!!!!!

pesho

pesho 02.01.2019 12:25

usten hemoroid

Недоумяващ

Недоумяващ 03.01.2019 0:33

Анелия се е изчанчила,вече и дъщеря и.Къде е Коко,защо спи ?!?!

Видор

Видор 03.01.2019 2:01

Следващото курве/хуйве на хоризонта на Пайнер.

ааааааааа,

ааааааааа, 03.01.2019 5:09

тя и Анелия ше иска да си го сложи с малкия