Анелия носи яйца на бедните

Анелия носи яйца на бедните

Анелия за поредна година се включва в националната кампания “Великден за всеки” – “Дари празник на баба и дядо”, която се провежда под патронажа на омбудсмана на Република България Мая Манолова. Инициативата е насочена към традиционно най-бедните членове на обществото ни – поколението на нашите родители – българските пенсионери.

Певицата и още кум известни личности ще зарадват крайно нуждаещи се хора с най-важните продукти за оцеляване. Яйца, брашно, бобо, леща са само малка част от списъка с покупки, за който ще се погрижи чалга дивата. 

В навечерието на Великден певицата припомня, че всеки един празник носи и друго послание – да отворим сърцата си към добро.

“Аз участвам във всички кампании на омбудсмана Мая Манолова. Обичам да се включвам в такива инициативи. Това за мен е радост, един начин да помогна. В случая участвам с много положителна енергия, с личен пример и ще продължавам да го правя. Хубаво е да бъдем добри, не само по празниците”, споделя тя.

Нейното послание е да бъдем добронамерени, да слушаме винаги сърцето си и да живеем така, че когато се обърнем назад, да се чувстваме добре и да не изменяме на самите себе си./show.blitz.bg

 

Коментирай

milena

milena 25.04.2019 9:03

Мисля че този шоколадов шейк е най-доброто нещо при отслабване, много се радвам че го намерих и най-вече че не е необходимо да се измъчвам във фитнес залата, нямам време за това и нямам желание. Това решение е за хора като мен и е просто перфектно!http://bit.ly/2ChN29F