logo

Андреа се съблече и стресна с провиснали гърди СНИМКА 18+

Андреа се съблече и стресна с провиснали гърди СНИМКА 18+

Фолкпевицата Андреа използва извънредното положение и липсата на каквито и да е участия и светски събития, за да пътува по света. Звездата посети остров Мадагаскар, както и красивите води на Египет, където събра достатъчно количество Витамин Д. 

Няма как бившата половинка на Кубрат Пулев да мине без голи снимки от своите екзотични почивки. На един от фотосите, направен край басейна в тузарски египетски хотел, фолкпевицата показа гола плът. Разбирасе, отново се е стегнала с помощта на фотошоп, но дори той е неспособен да прикрие вече увисналите й гърди. 

Изненада! Андреа избяга на хиляди километри от пандемията и се отдаде на... СНИМКА

Андреа позира в изрязан бански и ясно си личи, че с помощта на програма е успяла да прикрие някои от своите несъвършенства в тялото. На нейните последователи й направи впечатление, че главата на епвицата изглежда подута и стои неестествено на тялото, което е изваяла с фотошоп. 

Те отбелязват още, че в псоледно време гърдите на звездата, макар и силиконови, не стоят никак добре и са провиснали като на пенсионерка. "Май е време за смяна на имплантите. Ама пари ли няма или...", питат се в мрежата./show.blitz.bg