Андреа се разплака на сцената заради Денис Теофиков, наложи се да... ВИДЕО

Андреа се разплака на сцената заради Денис Теофиков, наложи се да... ВИДЕО

Поп фолк дивата Андреа не издържа и се разрида неутешимо на сцената по време на свое скорошно участие. Изпълнителката нямаше как да скрие сълзите си и се наложи да й дават носна кърпичка.

Трагедията със смъртта на талантливия Денис Теофиков разтърси не само Андреа, но и цялата музикална гилдия, но блондинката бе сред колегите на младия изпълнител, които реагираха по-бурно, убедена, че проблема с психическото здраве е един от най-сериозните в цялото ни общество.

Андреа се разбесня в дискотека и започна да троши украсата! ВИДЕО

Какво се случва с Андреа? Няма да повярвате как изглежда на живо СНИМКИ

"Нямате толеранс, нямате адекватно отношение! Всички гледате на това, като на цирк! Но този цирк коства живота на хората! Трендове, гледания в YouTube, хитове и участия. Ами човека, който е дал целият си живот зад това, което е рискувал и не само.

Не е нужно да си в шоубизнеса за да се сринеш или да изпитваш натрапчиви мисли. Кой ти помага в такива моменти? Кой наистина те разбира? Събудете се, ние не сме само тяло, ние сме и душа! Душа, за която трябва да се грижим!", беше написала тогава тя в профила си./show.blitz.bg

Коментирай

баста на чалгата

баста на чалгата 23.12.2021 11:23

Стига сте натрапвали тази психично болна жена.И това на снимката не е тя,а неосъществимата и мечта да изглежда така.

дядо стефчо

дядо стефчо 23.12.2021 13:30

И Андреа и снимката ще бъдат овлажнени и избушени.

Тя е човек

Тя е човек 23.12.2021 19:02

Браво Андреа. Една от малкото способна на истински чувства. Дова с Денис беше ужасна трагедия. С него умряха мечтите на много хора.

rumymarca

rumymarca 23.12.2021 21:29

Bezdarna psihi4nobolna narkomanka, za6to ne se lekuva ve4e

Антония

Антония 23.12.2021 22:15

Я стига вече, момчето е убито и е доказано и факти има. Въпрос на време е да го съобщят. Няма да мине номера този път с рушвети да мълчат медийте! Доколкото до Андрея момичето найстина може да и мъчно за Денис!

Веси

Веси 24.12.2021 11:59

Ви нормални ли сте? И кои сте вие да съдите хората, оправяйте си вашият живот. Как може да има толкова злоба във вас. Бог ни учи на любов и подкрепата, бъдете по-добри

Шибек

Шибек 26.12.2021 6:45

Тихо бе утайки!!!!!