Андреа с голям подарък за РД, вече е... ВИДЕО

Андреа с голям подарък за РД, вече е... ВИДЕО

Фолкзвездата Андреа отпразнува рождения си ден съвсем наскоро, на 23 януари, но тази година той е особено щастлив, защото й донесе нещо, което много й липсваше в последните години.

Изпълнителката отново се усмихва, а причината определено си заслужава вниманието. Първо я вижте и как изглежда навръх рождения си ден - и, както се казва - много неща ще ви станат ясни.

Андреа с голяма новина, разкри цялата истина за турчина с това ВИДЕО

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Освен това, навръх рождения си ден Андреа пусна и дългоочакваната си нова песен, с която достига и до своите англоезични фенове по цял свят - "Miss Me When I’m Gone", чийто клип е заснет в космополитния Истанбул миналата година.

Във видеото фолкдивата е в обятията на турската звезда Емре Йозмен, познат на зрителите от много турски филми и сериали.

Именно с магнетичния турски актьор Андреа поднася и една от най-големите изненади за своите фенове, защото за първи път от много време насам изглежда наистина влюбена. Но, както се казва, не е само за пред камерата...

Изглежда, че горещата близост между двамата във видеото се е пренесла и в живота, а за това можем да съдим дори и по блясъка в очите на певицата, която изглежда много щастлива в момента.

Нещо повече. На нейния рожден ден Емре я нарече в профила си в социалните мрежи "Любов моя", което май дава повече отговори, отколкото са въпросите.

А иначе намерението на Андреа е именно с този проект да направи пробив на международната музикална сцена.

Проектът "Miss Me When I’m Gone" не само засилва позициите на Андреа на международната музикална сцена, но и подчертава нейната уникалност и амбиция да разширява границите на своето изкуство. Той представлява една нова страница в нейната кариера, която обещава още повече успехи и признание в световен мащаб./show.blitz.bg

Коментирай