Андреа пусна скандално ВИДЕО 18+, в което се опипва на интимни места

Андреа пусна скандално ВИДЕО 18+, в което се опипва на интимни места

Певицата Андреа го е закъсала изключително много след раздялата с "Пайнер" и Кубрат Пулев. Някогашната топ звезда падна много ниско и й се налага да се излага по участия, за да предизвика все пак някакъв интерес. 

Неадекватното й поведение на последните участия е добре изигран театър, с който цели името й отново да обиколи родните медии и да се заговори за нея. Но най-скандалното видео е направено от звукозаписно студио, където се опипва по най-интимните си места. 

 

На клипчето се вижда как блондинката провокативно опипва гърдите си, явно търсейки вниманието на всички.  Както и можеше да се очаква, публикацията на певицата предизвика доста реакции в Инстаграм. Имаше немалко харесвания, но и негативни коментари от страна на последователите ѝ.

На последните си няколко участия Андреа излиза на сцената видимо подпийнала. Управители на нощни заведения издадоха пред БЛИЦ, че всъщност Андреа не пиела много преди появата си пред хората и била адекватно, а на сцената се държала нарочно по този начин. В крайна сметка на всички ни е ясно, че лоша реклама няма и това важи в пълна сила за Андреа. 

Всички говорят колко неадекватна е на сцената, но след този хейт участията й набъбнаха значително много. Явно много добре си играе ролята, а народът в кръчмите търси само сеир./show.blitz.bg