logo

Алисия удари дъното! Пее по бельо и отказва да смъкне цената си СНИМКИ

Алисия удари дъното! Пее по бельо и отказва да смъкне цената си СНИМКИ

Фолкпевицата Алисия е решила да бори кризата в музикалния бизнес с голота и перверзия. Това се вижда на последните участия на звездата, колкото и малобройни да са те. 

На една от последните си изяви в столичен клуб Алисия цъфна по бельо на сцената. Ася, както е истинското й име, се появи по сатен и рокля, която много напомня халат. В стремежа си да е различна и модерна, певицата е направила груба модна грешка, категорични са феновете й. 

Алисия смени силикона, гърдите й ще се пръснат... СНИМКИ 18+

 

"Докога тези девойки ще развращават младежта. Не си ли дават сметка, че възпитават поколенията и те искат да приличат на тях. Е на какво ги учат?! Да ходят голи по улицата?! Облеклото стана толкова извратено, че вече не можеш да разбереш по нощница ли е или е облякла вечерната си рокля", избухна с коментар възмутена гражданка, която изтъкна факта, че е майка на момиче и силно се притеснява накъде отива светът. 

Алисия категорично е решила да бори кризата с еротична визия, вместо да намалява хонорара си, както направиха нейните колеги. Тя е единствената, която отказва да направи компромис с цената си от 5500 лв. Вероятно, защото зад гърба си отново има спонсор, а кариерата си подхранва за всеки случай, ако пак остане за кратко сама./show.blitz.bg

Коментирай

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

http://kameridimitrovgrad.eti.pw 07.10.2020 14:28

http://kameridimitrovgrad.eti.pw

Кирчо

Кирчо 07.10.2020 16:20

Не знаех,че Алисия можела да пее........

амам

амам 08.10.2020 12:13

курвенска работа

Бичето

Бичето 09.10.2020 0:14

Марш обратно на село при козата !

Тая

Тая 27.11.2020 17:36

Много на сериозно се взе!Каква дизайнерка, каква певица?Чиста проба п...ка,от х...на х..