logo

Алисия с любопитни признания за гаджето си и инцидента, който ги събра СНИМКИ

Алисия с любопитни признания за гаджето си и инцидента, който ги събра СНИМКИ

Тези дни Алисия се престраши най-накрая да разкрие подробности около новата любов в живота си - бизнесменът Симеон Филипов, с когото са заедно от близо година.

Поп фолк дивата използва участието си в "На кафе", за да сподели пред Гала за един инцидент, който впоследствие се оказва съдбовен за нея.

Става дума за лека катастрофа на хлъзгав път, в която се удрят три коли, една от които на изпълнителката. Певицата дори нарисува на табло как точно се случва инцидентът, при който ожулила колата си и докато оглеждала щетите, автомобилът й бил ударен от трета кола.

Смърт почерни Алисия! СНИМКИ

И въпреки че не назова по име нито веднъж своя любим, Алисия много активно разкриваше подробностите за съдбовната си среща с него. Освен това тя неведнъж е признавала, че вярва в това, че няма случайни неща, каквато се оказва и тази среща покрай инцидента.

Рачков унижи болезнено Алисия!

Именно заради Симеон Филипов Алисия се казва и на ски за първи път миналата година. "Като се качиш в планината, забравяш всичко, малко ме е страх, но адреналинът е невероятен", каза с развълнуван тон 36-годишната изпълнителка./show.blitz.bg
 

Коментирай

Боц

Боц 26.01.2020 11:55

С две думи: Нацепил я е отзад.

Очила

Очила 26.01.2020 23:19

Ма те всичките еднакви. Не мога ги различи по физиономия въобще!