Алисия пръсна 200 лева за СПА на кучетата си СНИМКИ

Алисия пръсна 200 лева за СПА на кучетата си СНИМКИ

Поп фолк дивата Алисия шашна последователите си в социалните мрежи с това, с което показа, че е поглезила домашните си любимци наскоро.

Любимите четириноги на изпълнителката са били на СПА процедури на "скромната" стойност от общо 200 лева, а потвърждение за това са и кадрите от профила на певицата в мрежата.

Алисия стресна феновете с компромат, те я попариха с реакцията си... СНИМКА

Кучешката глезотийка е продължила около час, а след това кучетата на Алисия са се чувствали спокойно и весели. И най-важното - невероятно чисти, за да си ги гушка стопанката им с кеф.

Потрес! Алисия се пусна гола в крадена песен ВИДЕО

Очевидно Алисия има стабилно финансово рамо, щом угажда не само на себе си, но и на домашните си любимци по този начин. Известно е, че откакто е във връзка с бизнесмена Симеон Филипов, поп фолк дивата не си дава много много зор за участия, както беше преди. Наскоро получи от него и лъскаво возило, с което да се предвижда до салоните за красота.

Неузнаваема! Вижте колко променена се появи Алисия СНИМКА

Припомняме, че през 2020-та Алисия преживя голям ужас, след като един от тогавашните й домашни любимци от рядката порода Бо загина при много нелеп инцидент. В дома на певицата гостувала нейна приятелка с малкото си дете, което започнало да си играе с двете кученца. В един момент обаче, детето изпуснало от високо 13-месечния Каспър върху мраморния под в антрето и от удара всичките му крайници били натрошени, а малко по-късно то издъхнало./show.blitz.bg 

Коментирай

Радо

Радо 01.06.2021 22:05

Дрън, Дрън една подстрижка с къпане и си улекнал с 150лв

Рон Джереми

Рон Джереми 02.06.2021 3:21

За кучето дала - за котето взела. Като удари чертата е наред с 1000 лева.

Hodognik

Hodognik 03.06.2021 1:46

Парцал!