Албена Вулева се разчувства! Ето какво призна за болната Сашка Васева

Албена Вулева се разчувства! Ето какво призна за болната Сашка Васева

Появата на Сашка Васева в национален ефир и сърцераздирателната й изповед за кошмара, пред който минава през последните няколко месеца, успя да разплаче българския народ и да получи съжаление дори от тези, които в продължение на години не спираха да я хулят. 

Журналистката с остър и заядлив език Албена Вулева, която е омаскарявала не една или две звезди в предаването си "Сигнално жълто", също показа сърце в тази ситуация, а драмата на Сашка я накара да се разчувства. 

"Колко тъжно...Здравето е най-важно! Сашка е много добър човек, пожелавам й да се оправи бързо и да се върне към предишното си излъчване. Не заслужава да изглежда така тъжно...", гласи коментарът на Вулева в социалните мрежи. 

Сашка мина през животоспасяваща операция за отстранява на тумор. Тя не губи надежда, че един ден ще прогледне и моли хората да я канят по участия, защото музиката е нейния живот. Преди броени дни се качи на сцената на "Пирин фолк", а цялата зала бе на крака по време на нейното изпълнение. Съдбата на Сашка не оставя бездушни дори най-големите й душмани.

Тези, които наистина познават Сашка, споделят за нея, че е прекрасен човек и по никакъв начин не заслужава да страда толкова много. Всички се молят, че ще се случи чудо и тя ще е отново предишната лъчезарна жена, която сме свикнали да виждаме от малкия екран./show.blitz.bg

 

Коментирай

Papa

Papa 30.08.2022 16:06

Познавам Сашка от дете. Беше красива и усмихната, с особен чар. Сашке, не се предавай, ти можеш, знам.

Пани

Пани 30.08.2022 17:10

Гледах Сашка на концерта на Пирин фолк!Възхитена съм от изпълнението й и от нейният силен дух!Желая й пълно оздравяване и отново да се качи на сцената,за да ни радва с хубавите песни ,които твори и изпълнява!

Надежда

Надежда 30.08.2022 17:22

Дано да оздравее, срамота за нейните колежки, много здраве на нея и нейното семейство

Tito.Titov

Tito.Titov 30.08.2022 17:32

Ще се пребори, защото има дух, вяра и хъс!

Искрен

Искрен 30.08.2022 23:02

Сашка е добър и достоен човек -дано да е жива и здрава !Дава пример на болни хора да се борят и да не се предават ! Иначе винаги ще се намери някоя дребна душица да злобее и критикува ! Пя ,защото винаги се е раздавала до последно за хората и пеенето лекува.

Биби

Биби 31.08.2022 10:18

На Сашка желаем преди всичко здраве, да се възстанови напълно, да си вижда, както преди. Нека е щастлива, има прекрасен човек до нея-съпруга й. Ще се молим за Сашка. Да е жива и здрава!!!

Бай Ху

Бай Ху 01.09.2022 11:36

Сашка да е жива и здрава! А на Албена Вулева ше й пръсна вулвата.

Киро Брейка

Киро Брейка 02.09.2022 0:46

Аблбенче ако те добарам ще ти обърна маатката