24 години след убийството му: Цеца не може да прежали Аркан, появи се на гроба му и... ВИДЕО

24 години след убийството му: Цеца не може да прежали Аркан, появи се на гроба му и... ВИДЕО

Цеца запали свещ и почете паметта на покойния си съпруг Желко Ражнатович - Аркан, който бе убит през 2000 година.

Певицата многократно е подчертавала, че той е бил и си остава любовта на живота ѝ, както и че никой няма да може да заеме неговото място в сърцето ѝ. Двамата се ожениха на 19 февруари 1995 година.

Всяка година, в деня на неговата смърт, семейството се събира пред гроба му и отдава почит. Заради това от Испания пристигна и дъщерята на Цеца и Аркан -  Анастасия, а брат ѝ Велко я посрещна на летището, отбелязват сръбските медии.

"Гордея се, че съм негово дете и че той беше това, което беше и че толкова много обичаше и защитаваше страната ни. Винаги ще се гордея с това и ще го обичам завинаги. Всеки ден ми се иска татко да е тук и да мога да го прегърна", сподели тя преди време.

Брат ѝ Велко пристигна на гробищата заедно със съпругата си Богдана, която в момента е бременна. Двамата очакват тази пролет да се роди третото им дете, пише "Труд". 

След като всички роднини и познати си отидоха, Цеца и Анастасия се отделиха сами, сядайки на една от близките пейки. Двете останаха сами и се утешаваха, говорейки си тихо.

Аркан беше убит на 15 януари 2000 г. пред хотел "Интерконтинентал" в Белград, като остави сами съпругата си и двете им деца, както и други наследници от предишни бракове.

В този ден Цеца също е била в хотела, като по това време тя се е разхождала със сестра си из бутиците вътре.

Желко Ражнатович - Аркан, бе определян като кралят на белградския ъндърграунд и основател и командир на сръбската доброволческа гвардия.

Всяка година на този ден Цеца и семейството ѝ ходят на гробището, за да запалят свещ. Цялата фамилия се събира заедно на обяд, както повеляват обичаите./show.blitz.bg

 

Коментирай